E-fulfilment

Van A tot Z

E-fulfilment

vanaf de bestelling nemen wij het over

Bij STS begrijpen we dat je als webshop de logistieke stappen na een verkooporder liever uitbesteedt. Voorraadbeheer, inpakken en verzenden van producten is nu eenmaal een tijdrovend proces. Daarom bieden we e-fulfilment: de volledige afhandeling van online verkooporders. Wij slaan jouw producten op, verzorgen pick & pack én verzenden naar de klant. Ook retourzendingen nemen we voor onze rekening. Zo kun jij je als webshop-eigenaar volledig focussen op bedrijfsvoering en klantcontact. Kortom, STS biedt alle diensten die je van een e-fulfilment warehouse kunt verwachten.

Over E-fulfilment

Wat is e-fulfilment?​

De prachtige Engelse benaming e-fulfilment staat voor de verwerking van goederen na een transactie via het internet (lees: webshop). Daaronder valt het opslaan van producten in een warehouse, het verwerken van de verkooporders én het organiseren van transport naar de klant. Een e-fulfilment warehouse is dan ook dé logistieke oplossing voor e-commerce webshops. Als onderneming zelf voorraden aanhouden is vaak erg prijzig en veel minder efficiënt. Bovendien bespaart jouw bedrijf met e-fulfilment een hoop tijd door niet zelf de bestellingen in te verpakken en te versturen.

Visitekaartje van jouw webshop

Als webshop-eigenaar ben je druk genoeg met de website, klantcontact, online marketing, aftersales, etc. Het opslaan, verpakken, labelen en verzenden van de producten is daarbij minstens zo belangrijk. Maar wel een tijdrovend proces dat nauw luistert. Hoe je een product verpakt, verzendt en aflevert, bepaalt namelijk voor een groot deel de uiteindelijke klantervaring met jouw bedrijf. Dit proces kun je dus eigenlijk zien als het visitekaartje van jouw webshop.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen

Data verzamelen

Indien gewenst, verzamelen we ook data van het bestelgedrag van klanten. Zo ontvang jij als webshop-eigenaar waardevolle inzichten. Welke artikelen worden vaak besteld en op welke momenten converteert jouw webshop het best? Op deze manier brengen we patronen in kaart die voor beide partijen nuttig zijn. Zo kunnen we ook het voorraadbeheer nóg verder optimaliseren.

Voordelen e-fulfilment​