Op- en overslag

Bespaar tijd, geld en ruimte

Op- en overslag door STS

Voorraadbeheer uitbesteden? Maak gebruik van onze warehousing-expertise en geoptimaliseerde magazijnprocessen.

Bespaar tijd, geld en ruimte en besteed jouw voorraadbeheer voor korte of langere tijd aan ons uit. Voor een betrouwbare en voordelige opslagpartner in Midden-Nederland hoef je dus niet ver te zoeken.

Meer weten of onze warehousing diensten?
Neem gerust contact met ons op.

Over op- en overslag

STS Warehouse Amersfoort

Met ruim 2.500 m2 aan opslagruimte – bewaakt door geavanceerde beveiligingssystemen – zijn jouw goederen bij STS in veilige handen. Na ontvangst en registratie wijzen we de goederen toe aan een locatie en slaan we deze zorgvuldig op. Onze stellingen maken optimaal gebruik van de aanwezige ruimte en zorgen ook voor extra structuur en overzicht in ons magazijn. Hierdoor ontstaat een schaalvoordeel, zodat we de kosten voor goederenopslag zo laag mogelijk houden.

E-fulfilment

Naast opslag kun je bij ons ook terecht voor het proces van orderafhandeling: e-fulfilment. Vanaf het moment dat er een bestelling binnenkomt, verzorgen we de volledige afhandeling van de orders. Van order picken tot producten transporteren en afleveren bij de klant. Niet alleen in Nederland, maar door de hele Benelux en Duitsland.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen

Aanvullende diensten​

Warehousing bij STS gaat verder dan alleen opslag. Zo bieden we ook aanvullende diensten als (re)labelen en assemblage. Hiermee wordt het orderproces tot in detail door ons geregeld en voegen we extra waarde toe aan producten. En dat werkt ook nog eens conversie verhogend voor jouw business!