Transport

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt

Transport door STS

Bij STS verzorgen we nationaal en internationaal transport en vinden we voor elk type vervoer een passende oplossing.

Onze flexibele en goed opgeleide chauffeurs luisteren naar jouw wensen en staan garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid en flexibiliteit. Zo kunnen we bijvoorbeeld tijdafspraken maken en in overleg het moment van leveren bepalen. Met een modern, dynamisch wagenpark tot onze beschikking, gebruiken we voor elk type transport het juiste transportmiddel. Ook wanneer goederen minder gangbare formaten hebben, vinden we altijd een oplossing.

Over transport

Ad-hoc transport​

Niet alle transporten zijn goed te voorspellen. Sommige verzoeken komen onverwacht, maar moeten wél snel geleverd worden. Ook dan wil je verzekerd zijn van een transporteur waar je op kunt rekenen. Voor ad-hoc transport (spoed) staan wij 24/7 klaar om goederen op te halen en af te leveren. Onze chauffeurs wijden zich 100% aan deze ad-hoc ritten en rijden dus geen  gecombineerde ritten.

Transport Management System (TMS)​

Altijd inzicht in waar jouw goederen zich bevinden? Dankzij ons geavanceerde TMS is de zending live te volgen via een app op je smartphone of tablet en kun je direct de status van de levering inzien. We gebruiken het TMS niet alleen voor real-time Track & Trace, maar ook bij de orderverwerking, planning, facturatie, navigatie en wagenpark management.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen

Piekmomenten transport

Ook vlak voor de feestdagen en op andere piekmomenten in de logistiek staan we voor je klaar. Onze capaciteit wordt van tevoren opgeschaald, zodat jouw goederen ook in de drukste periodes netjes op tijd bij de klant aankomen. In Nederland, België Luxemburg en Duitsland.

Modern Wagenpark​

Ons wagenpark wordt elke 3 jaar compleet vernieuwd, zodat we altijd beschikken over de nieuwste  transportmiddelen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Momenteel maken wij gebruik van een splinternieuw wagenpark dat bestaat uit meer dan 30 wagens: van kleine bestelwagens tot volledig uitgeruste trekker-opleggercombinaties. Bovendien is ons transportbedrijf strategisch gevestigd in Amersfoort (Midden-Nederland); een centrale uitvalsbasis om jouw producten snel en zorgvuldig af te leveren.