Distributie

Snel en zorgvuldig

Distributie door STS

Distributie van goederen uitbesteden aan een specialist met veel kennis en ervaring?

Bij STS kun je rekenen op logistiek zonder zorgen, door de hele Benelux. Dagelijks verzorgen wij alle facetten van het distributieproces.

Distributie van goederen begint bij order picking en het gereed maken van de zending. Onze ervaren chauffeurs staan 24/7 klaar voor deze laatste fase in het logistieke proces. Na order picking worden jouw producten met zorg op transport gezet richting de eindbestemming. Allemaal vanuit ons centraal gelegen warehouse in Amersfoort. Of gebruik STS als doorvoerlocatie.

Over distributie

Overslag goederen​

Als transportbedrijf in Amersfoort beschikken we over een centrale locatie in Nederland, om producten over te laden die op vracht arriveren. Dankzij de expertise van onze magazijnmedewerkers en chauffeurs kun je rekenen op snelle en zorgvuldige op- en overslag van allerlei soorten goederen. Wanneer dit proces van overladen is voltooid, gaan de goederen verder op transport.

Distributienetwerk

Bij STS maken we gebruik van een uitgebreid distributienetwerk. Betrouwbare logistieke partners waarmee we intensief samenwerken. Op deze manier is onze dienstverlening nóg efficiënter en profiteert jouw organisatie naast scherpe distributiekosten ook van korte levertijden. Regionaal, nationaal, maar ook internationaal.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen

STS houdt vullingsgraad zo hoog mogelijk ​

Bij STS zorgen we altijd voor een zo hoog mogelijke vullingsgraad. Hoe meer we in één keer kunnen vervoeren, des te lager de kosten voor onze klanten. Daarnaast bepalen we met behulp van ons TMS (Transport Management System) de meest optimale bezorgroutes- en tijdstippen. Op deze manier houden we de verzendtijd van het transport zo kort mogelijk.

Voorraadbeheer​

Onder distributie valt ook ons voorraadbeheer. Onze bedrijfslocatie in Amersfoort beschikt over ruim 2.500m2 aan opslagruimte. Genoeg om jouw voorraden veilig en efficiënt op te slaan. Liggen de goederen bij ons in opslag en is het tijd voor verzenden? Dan kunnen we dankzij ons WMS (Warehouse Management System) nog sneller schakelen en de zending klaarmaken voor transport.