Accountmanager Logistiek

Functieomschrijving

Beschik jij over veel kennis over Supply chain oplossingen? En is sales echt jouw ding?
Dan is de vacature van Accountmanager echt iets voor jou.

Wat is het doel van jouw functie als Account Manager Logistiek?
Als Accountmanager is het voor jouw een uitdaging om je persoonlijke sales targets te behalen, welke gebaseerd zijn op het strategisch commercieel plan. Om dit te behalen, bouw je een goede relatie op met bestaande maar vooral nieuwe klanten. Je benadert pro-actief potentiële klanten en zorgt ervoor dat prospects omgezet worden in tevreden klanten. Je bent de antenne in de markt en denkt pro-actief mee in het uitbreiden en genereren van nieuwe business.
Hierbij denk jij met name in effectieve supply chain oplossingen.

Wat vragen wij

Wat bieden wij

Solliciteer nu

    Uw naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer